Link Design is een internationaal full service ontwerpbureau met kantoren in Amsterdam en Shanghai. We helpen onze klanten met het realiseren van de business doelstellingen door inzet van creatieve communicatie oplossingen.
Dagelijks werken wij voor en met onze klanten aan o.a. de ontwikkeling van onderscheidende logo’s, huisstijlen, websites, brochures, digitale presentaties, digitale magazines en meer. Interne communicatie, cultuurveranderingstrajecten en salesoptimalisatietrajecten zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Link Design vertaalt je business strategie van woord naar beeld. Grijpbaar, herkenbaar en onderscheidend.

Creatieve strategie

Als strategisch sparring partner helpen wij met het vertalen van je business doelstellingen naar een creatieve communicatiestrategie. Wanneer moet je welke boodschap vertellen en hoe? Een goede strategie is hierbij van essentieel belang.

Lees meer

Conceptontwikkeling

De strategie wordt vertaald naar een aansprekend en onderscheidend integraal creatief concept. Het geeft een doorkijk naar de ontwikkeling van je merk de komende jaren. Het design moet de strategie en doelstellingen onderstrepen en je merk tot leven brengen.

Lees meer

Uitwerken ontwerp

Na goedkeuring op het concept starten we met de doorvertaling en detailleren van de communicatiemiddelen.
We bepalen met elkaar welke middelen we gaan uitwerken en in welke volgorde, dit is afhankelijk van planning en budget.

Lees meer

Realisatie

Na de ontwerpfase is het tijd om de communicatiemiddelen te realiseren.
We verzorgen het drukwerk, begeleiden de bouw van websites en ontwikkelen digitale magazines of ondersteunen bij de organisatie van een kick-off event.

Lees meer

Wat meer over ons…

Onze studio

Hoog boven het water van het IJ in Amsterdam Noord staat trots het Kraanspoor te blinken. Vanuit onze studio werkt een creatief team internationale ontwerpers aan creatieve oplossingen. Kom vooral eens langs en laat u inspireren door ons uitzicht en inzicht.

Over ons

De Link naar China

China is één van de grootste en snelst groeiende consumenten markten. Maar hoe kun je je product of dienst hier goed presenteren? Link Design heeft een internationaal team ontwerpers in Nederland en China die je hierbij perfect kunnen adviseren.

China desk

Start-Ups

Link Design heeft een ondernemende geest en een zwak voor start-ups. Onze kennis en passie zetten we graag in om nieuwe start-ups aan een vliegende start te helpen met een goede strategie en sterke visuele identiteit. Heb jij een goed idee, neem dan contact op!

neem contact op

we create ideas

Link met ons…

Amsterdam (HQ)

Kraanspoor 26
1033 SE Amsterdam
Nederland (route)

T. +31(0)20 670 06 00
F. +31(0)20 670 06 01
info@linkdesign.nl

Shanghai

Lane 672 Changle Lu,
no. 33 bld B 3F
Jing’an, Shanghai,
China 200040 (route)

T +86 136 7184 3487
info@linkdesign.asia

Stageplaats

Vanaf januari/februari
2016 hebben wij weer
plek voor een stagiaire
online design en
grafisch design.

Meld je aan!

Blijf up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Awards

Link Design heeft een nieuwe foto toegevoegd. ... See MoreSee Less

up2Homepage